Korsets Seier Lederskap

Siste nett på sak

Du trenger ikke å være terapeut for å tilby en god relasjon.
Les mer

Siste leder

«Når han ser oss, flyter hans hjerte over av kjærlighet og omsorg,» skriver Anne Gustavsen, daglig leder og ansvarlig redaktør i KS.
Bytt ut baksnakking og sladder med oppmuntring og framsnakk.
Les mer

Siste Innspill

David Hetlelid er pastor i Filadelfia, Sarpsborg.
«Stemmer det at du er pastor?»
Les mer

Siste reportasjer

FEMSIFRET: Omlag 10.000 personer deltok på Willow Creek-konferansen dette året.
Hvert år sender et norsk firma sine ikke-troende ledere til kirkekonferanse.
STORHET: I mars var det 130 år siden Lewi Pethrus ble født, og 4. september var det 40 år siden han døde. Få er uenige i at Lewi Pethrus var 1900-tallets viktigste svenske kristenleder.
Denne uken er det 40 år siden svenskenes svar på T.B. Barratt døde.
NØDVENDIG FUNDAMENT: Kristine Madeleine Banggren (20) (t.h.) drømmer om å bli journalist framfor pastor eller evangelist. Likevel mener hun at bibelskole gir henne et fundament hun trenger.
Er bibelskoler en grunnmur for livet eller en mur mot samfunnet?

Siste nærbilder

Arild Langtind vil starte skole i Groruddalen fra høsten 2015.
Arild Langtind (34) elsker Groruddalen. For å få flere til å bli boende der, vil han bygge en kristen kvalitetsskole midt i «ghettoen».
Lisa Winther, menneskerettighetsrådgiver i Stefanusalliansen, skulle ta imot den pakistanske advokaten, Asma Jahangir, forrige helg.
Lisa Winther forteller at Stefanusprisvinner Asma Jahangir «heller vil bli arrestert i hjemlandet enn å være i Norge når Pakistan trenger henne».
BAKGRUNN: Paven ba denne måneden Italias Pinsebevegelse om unnskyldning for flere tiår med forfølgelse. Pinsebevegelsen er stor i Italia sammenlignet med naboland i Sør- og Sentral-Europa. Bare Assemblies of God har 600.000 medlemmer. I tillegg er det flere hundretusener i andre karismatiske menigheter. Eivind Aadland har via Jesus Revolution vært misjonær i den norditalienske byen Bologna siden 2003.
Pave Frans besøkte en pinsemenighet i Italia og ba unnskyldning for tiår med forfølgelse. Italiamisjonær Eivind Aadland mener pinsevennene er delte i tolkningen.

Siste samtaler

UNNGÅTT DET UUNnGÅELIGE: Arnfinn Clementsen mener Pinsebevegelsen til nå har greid å unngå å ta et oppgjør med fortiden. Først og fremst sikter han til angrepet på Aril Edvardsen i 1977. – Siden opplevde jeg aldri at Aril (Edvardsen) gikk til motangrep, mener Arnfinn.
En av Pinsebevegelsens mest kontroversielle pastorer, Arnfinn Clementsen (61), skriver selvbiografi. Oppgjørets time er dermed her.
REISEGLAD: Helene Pederstad reiser rundt på skoler over hele landet og underviser unge om abort og verdier.
Helene Pederstad (24) kjemper for å sette norske jenter fri.
MOTIVERT: – Jeg brenner for at vanlige folk uten kristen bakgrunn skal forstå at Gud er en god Gud, sier Elsbeth som feirer 30 års ekteskap.
Elsbeth Sørensen (50) kunne ikke få barn selv. Likevel har morsrollen vært den viktigste rollen i livet hennes.

Kjøp eAvis her!

Les PDF-utgaven av Korsets Seier

Copyright

© 2012 Korsets Seier
Publikasjoner AS.

All kopiering, reprodusering, videre bearbeidelse eller lignende som helt eller delvis bygger på innholdet på disse sidene er strengt forbudt i henhold til lov om opphavsrett uten særskilt skriftlig tillatelse fra Korsets Seier Publikasjoner AS.

Mest leste nyheter

Mest leste artikler

Siste Ord