Korsets Seier Lederskap

Siste nett på sak

Jeg vil ikke at det skal være noen tvil: Jeg vil være glassklar og tydelig: Som voksen, som forbilde, som kristen, som en som ønsker å bruke livet sitt til å se andre mennesker bli forandret og hjulpet: Jeg sier nei til alkohol.
Les mer

Siste leder

«La oss rope det ut på vår tids hyrdemarker,» skriver Anne Gustavsen, daglig leder og ansvarlig redaktør i KS.
Ta julebudskapet så langt utenfor kirkedørene som mulig.
Les mer

Siste Innspill

Får de som kommer etter oss det beste utgangspunktet for å lykkes?
Les mer

Siste reportasjer

LY I NORDMARKA: Jesus er født, og Maria (Kamilla Josefine Holtet) og Josef (Bendik Bruun Edvardsen) kan endelig smile.
Det skjedde i de dager. Men hva om det var i våre?
Ingen forkynner: Forfatter, musiker og journalist Levi Henriksen ser på seg selv som en forteller. Hovedpersonene i bøkene hans bryter alle bud, men likevel handler bøkene om de store spørsmålene; frelse og fortapelse, godt og ondt, lyset og mørket.
Forfatter Levi Henriksen (50) er stolt av å være pinsevenn, men opplever seg «for verdslig for de kristne og for kristen for de verdslige».
STILLE PROTEST: Aksjonen «Gå for frihet» ble arrangert for en måneds tid siden, som her utenfor Disneyland i California. Tapen illustrerte dem uten stemme.
Antall massasjestudioer i Drammen har seksdoblet seg de siste årene. Nå reiser en hel verden seg opp mot det moderne slaveriet.

Siste nærbilder

NYTT KVINNE-NIVÅ: Leder i Pinsebevegelsens lederråd, Sigmund T. Kristoffersen, mener at utviklingen med kvinnelige ledere i Pinsebevegelsen er på et helt annet sted enn for bare noen år siden.
– Utviklingen er god, mener leder i Lederrådet, Sigmund Kristoffersen.
Odd Inge Aas er journalist i Misjonssambandets ungdomsnettsted iTro.no og Aftenposten. Han mener menigheter og ungdomsledere behandler menn og kvinner ulikt.
Fastgrodde mønstre er krevende å endre. Misjonssambandets Odd Inge Aas foreslår kvotering.
OASE-gründer, høyskolelektor ved Ansgarskolen og menighetsveileder Jens-Petter Jørgensen gir ut boken «Når troen setter spor – hjelp til å arbeide med din troshistorie».
OASE-gründer Jens-Petter Jørgensen mener vi bør dele vår dypere og ærligere troshistorie.

Siste samtaler

ANSATT: I et år har Darjan jobbet i Filadelfiakirken, Oslo i 70 prosent stilling.
Da krigen brøt ut flyktet Darjan Kovacic (30) og familien til Norge. På veien ble han frelst og hektet på menighetsliv.
BANKENDE MISJONSHJERTE: Da Gunnar Nordbø (80) tok over den gamle mølla til sin far på 50-tallet, var fornyelse tvingende nødvendig. Kraftfôrproduksjonen ble en kjempesuksess. Grunnet Gunnars bankende misjonshjerte, har også De norske pinsemenigheters ytremisjon høstet fruktene av det.
Som gründer og bedriftsleder kunne 80-åringen Gunnar Nordbø nå valgt å prioritere luksusbiler og eksklusive ferier. Men han brenner for noe annet.
PASTORDRØM: – Drømmen min da jeg var yngre, var å bli pastor og forkynner, sier Ingvild Ofte Arntsen. Hun er leder for Filadelfiakirken Oslos diakonale og tidligere generalsekretær i KrFU og rådgiver for KrFs familie- og innvandringspolitikk på Stortinget.
Kvinner i Pinsebevegelsen blir ikke tatt på alvor, mener Ingvild Ofte Arntsen (26).

Kjøp eAvis her!

Les PDF-utgaven av Korsets Seier

Copyright

© 2012 Korsets Seier
Publikasjoner AS.

All kopiering, reprodusering, videre bearbeidelse eller lignende som helt eller delvis bygger på innholdet på disse sidene er strengt forbudt i henhold til lov om opphavsrett uten særskilt skriftlig tillatelse fra Korsets Seier Publikasjoner AS.

Mest leste nyheter

Mest leste artikler

Siste Ord